Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Verhuiskorting bij Regionaal Archief Rivierenland


Ludmilla

Recommended Posts

  • Member Group

Begin 2012 verhuist het Regionaal Archief Rivierenland naar een nieuw gebouw aan het J.S. de Jongplein in Tiel. Vanwege deze verhuizing biedt het Regionaal Archief Rivierenland 25% korting op bijna alle publicaties.

Bijvoorbeeld de geschiedenis van de Molukse gemeenschap in Tiel. Beschreven in Siapa Sanka (M. Taihuttu, 2006 ). Te koop voor €13,15 in plaats van €17,50. Of Corsokoorts (G. Overdijk en W. Gresnigt, 2003). Een beschrijving van de geschiedenis van het Corso in Drumpt, met afbeeldingen van mooie corsowagens. Nu te koop voor €3,75. Of Zaaien en maaien tegelijk. Organisatie van sigarenmakers in Culemborg (Jos Schuurman, 1994). Waarin Schuurman de opkomst van de arbeidersbeweging in Culemborg beschrijft. Dit boek kost met verhuiskorting slechts €3,75. Liever geen boek? De cd-rom Oude kaarten van Tiel en omgeving bevat kaarten uit de 16e tot en met 20e eeuw. De cd-rom is nu tijdelijk verkrijgbaar voor €3,75.

Of één van de andere boeken, bronnenuitgaven, sets met ansichtkaarten, inventarissen, cd's, etc. Kijkt u in de webwinkel van

Please login or register to see this link.

voor het volledige aanbod en de kortingen.

De 25% korting geldt op de bij de publicatie genoemde prijs. Bestelt u via internet, dan krijgt U een rekening thuisgestuurd. De korting wordt op de factuur in mindering gebracht. Komt u naar onze studiezaal aan de St. Agnietenstraat, dan wordt de korting direct aan de kassa verwerkt.

De kortingsperiode begint op 1 december 2011 en loopt tot het moment van sluiting van de studiezaal aan de St. Agnietenstraat.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...