Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Carnegie Heldenfonds. 100 jaar helden te boek en op dvd


Ludmilla

Recommended Posts

  • Member Group

Please login or register to see this image.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Carnegie Heldenfonds publiceert het CBG op verzoek van het Stichting Carnegie Heldenfonds een jublileumboek: 100 jaar Helden. De voornaamste taak van het Fonds is volgens de eigen omschrijving "het aanmoedigen van goed burgerschap door mensen te belonen die vaak hun leven op het spel zetten bij het redden van een medemens in nood...". In het boek van auteurs C.P. Mulder en M. Spaans Azn. is aandacht voor oprichter Andrew Carnegie, de geschiedenis van het Fonds, de beloningen voor de redders en wordt uiteraard ook een keur aan helden voor het voetlicht gehaald, waarbij de verrichte heldendaad wordt beschreven. Onder die helden vindt u ook Rijk de Gooyer.

Bij het boek wordt een dvd geleverd met alle helden uit het 100-jarige bestaan van het Carnegie Heldenfonds. Méér dan 8000 helden op 1398 pagina's.

C.P. Mulder en M. Spaans Azn., Honderd jaar Helden. Carnegie Heldenfonds, Den Haag 2011, 112 pag.'s, isbn 978-90-5802-085-7. Het boek en dvd kosten samen € 29,50 incl. verzendkosten (Vrienden CBG betalen € 25,-) en

Please login or register to see this link.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...