Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Nieuwsbrief van juni 2011 - het gaat goed met het stamboomvragenforum!


sadminF

Recommended Posts

 • Beheerder

Please login or register to see this image.

De nieuwsbrief die u laatst al in uw mailbox mocht ontvangen, staan nu ook op het forum.

Beste leden, 

U leest onze eerste forum nieuwsbrief, we bestaan nu dertien maanden en het ledenaantal groeit, dat kunt u zien bij de statistieken

Please login or register to see this link.

Daar staan ook de nieuwe leden van deze maand.

Helaas vindt momenteel een hardnekkige spamaanval plaats, waardoor dat ledenaantal een onjuist beeld geeft en het is niet corrigeerbaar. Dat komt hoofdzakelijk door spamrobots vanuit het buitenland, die omdat onze site naam bekender is geworden via zoekmachines ons steeds beter weten te vinden. We hebben ons automatisch welkomst bericht naar nieuwe leden die zich aanmelden tijdelijk moeten uitschakelen. We doen er alles aan om de aanmelders die onjuiste bedoelingen hebben, te weren.

Onderaan de startpagina staat trouwens wel het totaal geregistreerde leden juist genoemd, met de gebruikersnaam van het laatst aangemeld lid.

Voor degenen die in hun profiel een emailadres openbaar hebben staan, verzoeken we dringend onze aanbeveling en toelichting te lezen bij de beheerdersberichten

Please login or register to see this link.

en uw email gegevens onzichtbaar te maken. U blijft altijd bereikbaar via een Persoonlijk Bericht, ook wel PB genoemd, dat verzonden wordt via SVF en ook te beantwoorden is via SVF.

Er zijn leden die alleen de SVF berichten lezen, men stelt vragen of men geeft een antwoord, men is beginner of gevorderd, ieder draagt zijn/haar steentje bij waardoor men geholpen wordt bij het zoeken.

We maken van de gelegenheid gebruik om nog wat meer berichten onder uw aandacht te brengen:

 • We hebben extra ruimte gemaakt voor de berichten van GenVer betreffende Familysearch. Het is belangrijk dat ons lid Jakkes de berichten bij SVF in een aparte rubriek kwijt kan zodat de wirwar van Familysearch voor ons duidelijker wordt.
 • De onduidelijkheid die er is over de toekomstige betaalsite WieWasWie en de Nederlandse aktes uit de Burgerlijke Stand die nu gratis te verkrijgen zijn bij o.a. bij GenVer-Familysearch, heeft geleid tot een Poll. U kunt nog stemmen, maar leest u ook de daarachter liggende topics.

  Please login or register to see this link.


 • Een ander lid van SVF, Gábor, is de beheerder van

  Please login or register to see this link.


  Kijkt u eens op zijn site naar de mogelijkheden voor het onderbrengen en beheren van een stamboom.
 • Met ingang van 2011 heeft SVF voor haar leden een abonnement genomen op Ancestry.com. Er zijn voor u geen kosten aan    verbonden. Uw vragen (er is veel meer dan alleen Amerika) kunt u stellen in de aparte rubriek vragenforum – ancestry, onder de sub-rubriek 'stel hier uw zoekvraag'.
 • Heeft u suggesties, vragen, opmerkingen, kritiek, wensen, laat het ons weten.

Onze nieuwsbrieven verschijnen onregelmatig, meestal communiceren we met u via de sub-rubriek beheerdersberichten onder de rubriek mededelingen.

Veel succes met uw onderzoek en loopt u vast met een voorouder? Stel u vraag op ons forum!!

Met een genealogische groet,

sadminF – beheerder en het forum team

Link to comment
Share on other sites

 • Beheerder

Bovenstaande nieuwsbrief is afgelopen week verzonden aan de leden van SVF. Dat was de eerste nieuwsbrief van dit forum.

Daarbij kwam naar voren dat een aantal leden een niet meer te bereiken e-mailadres gebruikten. We hebben deze leden moeten verwijderen.

Denkt u daarom tijdig ook voor het SVF uw emailadres up-to-date te houden?

Let dan ook op het bericht uw emailadres ONZICHTBAAR te maken in uw profiel. We zien nog veel leden die dit nog niet gedaan hebben.

Met een genealogische groet,

sadminF – beheerder en het forum team

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
 • Create New...