Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

GeneaNet nieuwsbrief 154, 10 juni 2011


.E.

Recommended Posts

  • Member Group

GeneaNet nieuwsbrief 154, 10 juni 2011

Tips en Trucs

Genealogen, maak GeneaNet kenbaar !

U maakt reeds lang gebruik van GeneaNet of u hebt ons pas ontdekt. De site bevalt u, alsook onze diensten en onze gemeenschapszin. U denkt dat het gratis uitwisselen van genealogische gegevens een toekomst heeft. Omdat de beste publiciteit, de mond-aan-mond reklame is, vragen wij uw hulp GeneaNet kenbaar te maken.

Please login or register to see this link.

Actualiteit

Oer-Sallandse familie T(h)ijs levert dik boek op

MARIËNHEEM - In Gasterij De Kruidentuin in Mariënheem presenteert Hein Heuven zondag om 14.30 uur zijn boek 'Thijs & Tijs - een Sallandse familiekroniek'. De Deventer amateur-historicus Hein Heuven publiceerde vier jaar geleden een boek over de eigen familiegeschiedenis.

Please login or register to see this link.

Genealogie over Goorse familie

Goor - Er is een boek verschenen over de genealogie van de Goorse families ten Zijthoff en ten Siethoff. De Hilversumse uitgever 'Verloren' heeft het boek uitgebracht dat is geschreven door Jan ten Hove in opdracht en in samenwerking met de vorig jaar overleden Rita de Koster (91) uit Amsterdam. Zij stamde in vrouwelijke lijn af van de Leidse uitgeversfamilie Sijthoff van wie de stamboom teruggaat naar een boerenzoon van Erve Siethoff die richting het westen vertrok.

Please login or register to see this link.

Boutersem door een andere bril

BOUTERSEM - Er is een nieuw boek van Paul Kempeneers over Boutersem op de markt. Met kaarten, oude teksten en rubrieken ontstond een waardevolle publicatie.

In 1761 liet de toenmalige baron het dorp Boutersem opmeten door landmeter Gens. De kaarten die tot stand kwamen, maakten het mogelijk om de meeste plaatsen exact te lokaliseren. In plaats van plaatsnamen op te sommen bespreekt Kempeneers de namen in rubrieken.

Please login or register to see this link.

Genealogische software

week 23, juni 2011

Volledig programma

Please login or register to see this link.

Tot de volgende keer

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smiley-upsidedown1.gif" alt="(44">

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...