Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Huisregels SVF Facebook groep


sadminF

Recommended Posts

  • Beheerder

LEES: onderaan de facebook groepsregels aandachtig door, u heeft zich hier aan te houden.

 

Het

Please login or register to see this link.

is een forum voor de genealogie in de breedste zin van het woord!  We doen dit graag op vriendelijke en beleefde wijze en laten elkaar in onze waarde.

1
Zorg ervoor dat u bij het plaatsen in de groep al uw gevonden info aangeeft. Dit omvat eigen onderzoek, geef aan of u een online zichtbare stamboom beschikbaar hebt. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk zelf onderzoek hebt gedaan. Het is niet tenslotte de bedoeling het van u over te nemen.

Als u de gebruikelijke wegen hebt uitgeput, dan helpen u vanzelfsprekend graag op weg.
2
Iedereen die een link of gedeelde pagina wil bijdragen aan de groep over andere onderwerpen dan de genealogie, neem dan contact op door onderaan deze pagina op contact te klikken.
GELIEVE geen niet gerelateerde links/foto's te plaatsen zonder eerst met sadminF te overleggen, het zal worden verwijderd. Neem contact op als u twijfelt over het plaatsen van een link of gedeelde pagina. De sadminF beslissing is definitief, respecteer dit ook.
3
We houden ons aan de privacywet AVG, door deel te nemen aan deze groep, geeft u meteen te kennen zich daaraan te houden. Berichten die in strijd zijn met de AVG worden verwijderd. Lees meer op onze SVF-website
of op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens.

4

Wanneer u om hulp in de groep vraagt, geef goed aan of u hulpverzoeken in andere groepen/websites hebt geplaatst. We helpen u graag met onderzoek en advies, maar als u ook op andere groepen / fora post plaatst, kan er dubbel onderzoek worden gedaan, dit wekt irritaties op en boosheid. Gelieve de groep op de hoogte te stellen van alle cross-posten en nieuwe info die is opgedaan.
5
De StamboomVragenForum website en de SVF facebook groep zijn, zoals de naam al suggereert, voor liefhebbers van stamboomonderzoekers die met vragen zitten, daar vallen ook beginnende onderzoekers onder. Enig incasseringsvermogen betreffende beginnersvragen is dan ook een vereiste.
6
Wees altijd beleefd, attent en hoffelijk voor alle leden. Brutaliteit en persoonlijke aanvallen of leden die onbeleefd of beledigend zijn tegenover een ander lid, wordt verwijderd uit de groep..
6a Het noemen van commerciële sites is niet toegestaan. Binnen de groep zien wij liever geen discussies over DNA in de genealogie, er zijn andere groepen die zich hier specifiek op richten.
7

De beslissingen van de beheerder worden weloverwogen gemaakt, vragen hierover kunnen per persoonlijk bericht (PB) worden gesteld. Binnen de groep is discussie hierover niet toegestaan en zal onmiddellijk worden verwijderd. Op herhaald (her)plaatsen volgt een ban.

8
Geen enkele vorm van reclame (inclusief toch niet beperkt tot commerciële sites, goederen, diensten of speciale doelen) is toegestaan. Plaats zeker geen links die advertenties bevatten. We zijn een gratis groep die gratis hulp en advies biedt en we staan geen enkele vorm van zelfpromotie toe voor geldelijke winst in de de groep. Neem bij twijfel contact op.
9
Geen trollen of spammen, het resulteert in onmiddellijke verwijdering en permanente ban.

 

Samen houden we het gezellig!

Met een genealogische groet!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • sadminF locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...