Spring naar bijdragen
Hobby genealoog

Genealogie tot het uiterste.

Recommended Posts

Hobby genealoog

Geachte psychiater,

 

Hierbij wil ik u graag mijn uiterst verwarrende toestand uiteenzetten.

 

Mijn vader en ik woonden samen en we bezaten een radio en een T.V. Hij was weduwnaar en ik ongehuwd. Beneden ons woonden een weduwe en haar dochter, beiden schoon van uiterlijk en zonder radio of T.V. Ze kwamen geregeld bij ons op bezoek en ik werd verliefd op de weduwe en ben uit eindelijk met haar getrouwd.  

Mijn vader en de dochter van mijn vrouw werden niet veel later ook verliefd op elkaar en als gevolg daarvan trouwde mijn vader met de dochter van mijn vrouw.

 

Toen begon de ellende: Daar mijn vader met de dochter van mijn vrouw trouwde, dus ook mijn dochter, is mijn dochter nu mijn moeder. Ik ben echter tegelijkertijd haar vader, omdat ik met haar moeder getrouwd ben. Verder werd mijn vader ook de schoonzoon van mijn vrouw en ik dus zijn schoonvader, aangezien ik met de moeder van zijn vrouw getrouwd ben.

 

Mijn vrouw kreeg inmiddels een zoon. Dat is ook mijn zoon, maar tevens de broer van mijn schoondochter, omdat zij een dochter van mijn vrouw is. Hij is dus ook de zwager van mijn vader en mij. Ik ben dus de neef van mijn zoon. Dus ook de neef van mijn schoondochter, omdat zij een zuster van mijn zoon is.

 

Dus mijn moeder is ook mijn tante. De jonge vrouw van mijn vader werd moeder en haar zoon werd dus mijn broer. Mijn zoon is oom van mijn kleinkind, omdat hij de broer van mijn dochter is. Mijn vrouw is zijn grootmoeder, want zij is het kind van haar dochter.

 

Ik ben dus zijn grootvader. Aangezien de grootvader van mijn broer ook de mijne is,

 

BEN IK ZO DUS MIJN EIGEN GROOTVADER!

 

Kunt u nu begrijpen waarom ik in de war ben ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Kèren

Hobby genealoog,

 

Ga het niet eens proberen om het te begrijpen, ;D;D

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Framegote

Leuk he. Ik kende dat verhaal van een oud country liedje "I'm my own grandpa" geschreven door Dwight Latham en Moe Jaffe. Er zijn diverse uitvoeringen van te vinden op onder andere youtube.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om commentaar te plaatsen

Je moet lid zijn om commentaar achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan voor onze forum. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×