Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Genealogie tot het uiterste.


.E.

Recommended Posts

  • Member Group

Geachte psychiater,

 

Hierbij wil ik u graag mijn uiterst verwarrende toestand uiteenzetten.

 

Mijn vader en ik woonden samen en we bezaten een radio en een T.V. Hij was weduwnaar en ik ongehuwd. Beneden ons woonden een weduwe en haar dochter, beiden schoon van uiterlijk en zonder radio of T.V. Ze kwamen geregeld bij ons op bezoek en ik werd verliefd op de weduwe en ben uit eindelijk met haar getrouwd.  

Mijn vader en de dochter van mijn vrouw werden niet veel later ook verliefd op elkaar en als gevolg daarvan trouwde mijn vader met de dochter van mijn vrouw.

 

Toen begon de ellende: Daar mijn vader met de dochter van mijn vrouw trouwde, dus ook mijn dochter, is mijn dochter nu mijn moeder. Ik ben echter tegelijkertijd haar vader, omdat ik met haar moeder getrouwd ben. Verder werd mijn vader ook de schoonzoon van mijn vrouw en ik dus zijn schoonvader, aangezien ik met de moeder van zijn vrouw getrouwd ben.

 

Mijn vrouw kreeg inmiddels een zoon. Dat is ook mijn zoon, maar tevens de broer van mijn schoondochter, omdat zij een dochter van mijn vrouw is. Hij is dus ook de zwager van mijn vader en mij. Ik ben dus de neef van mijn zoon. Dus ook de neef van mijn schoondochter, omdat zij een zuster van mijn zoon is.

 

Dus mijn moeder is ook mijn tante. De jonge vrouw van mijn vader werd moeder en haar zoon werd dus mijn broer. Mijn zoon is oom van mijn kleinkind, omdat hij de broer van mijn dochter is. Mijn vrouw is zijn grootmoeder, want zij is het kind van haar dochter.

 

Ik ben dus zijn grootvader. Aangezien de grootvader van mijn broer ook de mijne is,

 

BEN IK ZO DUS MIJN EIGEN GROOTVADER!

 

Kunt u nu begrijpen waarom ik in de war ben ?

Link to comment
Share on other sites

  • Member Group

Hobby genealoog,

 

Ga het niet eens proberen om het te begrijpen, ;D;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Member Group

Leuk he. Ik kende dat verhaal van een oud country liedje "I'm my own grandpa" geschreven door Dwight Latham en Moe Jaffe. Er zijn diverse uitvoeringen van te vinden op onder andere youtube.

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...