Spring naar bijdragen
Framegote

familie Dogger-van Duuren 20e eeuw

Recommended Posts

Framegote

Hallo mede speurders,

 

In de hoop dat het hier wel lukt (ik heb het in een aantal facebook-groepen ook al gevraagd) probeer ik het hier ook:

In de bekende 'oude schoenendoos' van mijn moeder, vonden we een foto van een groep mensen, waaronder mijn moeder, haar broertje en - na wat speuren - hun ouders. Toen we aan de hand van hun geschatte leeftijd gingen kijken welke datum dit zou moeten zijn en wat de gelegenheid was, "viel" ons oog op het paar met corsages en de dame rechts van hen. De dames herkenden wij… dat zijn Alida Cornelia van Duuren (de bruid) en haar moeder Alida Cornelia Imhof. 

Met het feit dat Adriaan Wilhelm van Duuren er niet bij staat (de man van A.C. Imhof was overleden op 22-11-1935) kwamen we tot de conclusie dat deze foto gemaakt moet zijn op het 25 jarig huwelijk van Jacob Dogger en Alida Cornelia van Duuren, getrouwd in Amsterdam op 16-11-1911. Zij waren met hun 2 zoons Jacob (1912) en Gerrit (1916) op 14-12-1926 naar 's Gravenhage verhuisd.

Ik vermoed dat de rokende jongens links, de zoons van het bruidspaar zijn. Het paar meteen achter de bebrilde dame links, zijn mijn grootouders Dirk Hendrik Schreuder en Maria Johanna van Duuren, de jongste zus van de bruid. HUN dochter (later mijn moeder) zit op de grond helemaal rechts. Wie naast haar zit weet ik niet, maar DAARnaast zit het broertje van mijn moeder. Nu willen wij graag weten wie nog meer op deze foto staan en dus, welke namen bij welke personen horen. Wie kan me helpen?

zoekplaatje.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om commentaar te plaatsen

Je moet lid zijn om commentaar achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan voor onze forum. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×