Spring naar bijdragen
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Nieuwe website CBG betekent opnieuw registreren


sadminF

Recommended Posts

  • Beheerder

Beste allemaal,

 

Vandaag is de nieuwe website van het Centraal Bureau van Genealogie gelanceerd.

Heel erg vernieuwd, zal even wennen zijn. Een consequentie is dat u opnieuw moet registreren, hier de uitleg van het CBG:

 

Voor de nieuwe website 

Log alstublieft in om de link te kunnen zien.

moet u eenmaal een nieuwe account aanmaken. De oude inloggegevens van de Digitale Studiezaal zijn niet meeverhuisd naar de nieuwe site. U mag deze nieuwe account wel dezelfde inlognaam en/of wachtwoord geven als in de oude site.

U gaat naar de website

Log alstublieft in om de link te kunnen zien.

Klik rechts bovenin de pagina op de gouden knop ‘inloggen’. Kies voor de optie <Nog geen account?> om een account te maken. Na het aanmaken ontvangt u een e-mail om de account te activeren. Uiteraard hoeft u maar eenmaal een nieuwe account aan te maken. Log vervolgens in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Wij hebben geconstateerd dat de providers Ziggo, Chello, @Home en Casema soms de activerings e-mail blokkeren. Mocht u geen activerings e-mail (hebben) ontvangen, meld dit dan alstublieft aan ons, dan kunnen wij de betreffende account voor u alsnog activeren.

Als u vriend bent van het CBG kunt u vervolgens kiezen voor de optie <Jaarpas activeren>. U wordt gevraagd een code in te voeren: deze code is identiek aan uw vriendnummer. Achter de schermen worden uw gegevens dan gecontroleerd. Vervolgens kunt u zoeken en afbeeldingen bekijken. Klik hiervoor op de thumbnail in de resultatenlijst.

 

Met een genealogische groet,

sadminF - beheerder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumleden Groep

Ja, ik was er al achter dat het geen eenvoudige zaak was! De inlogcode werkte voor geen meter!  Zal wel weer wennen, vind het er nu nog onduidelijk uit zien.

Iets meer uitleg waar iets te vinden is had wel gemogen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumleden Groep

Hartelijk dank voor het plaatsen van dit bericht betreffende het CBG. Alhoewel vriend had ik nog geen melding ontvangen van de wijziging. Ik heb een nieuw account aangemaakt m.b.v. de uitleg bovenstaand gegeven. Het verdient zeker geen schoonheidsprijs zoals het nu gepresenteerd wordt. Jammer. 

 

met vriendelijke groet, Bart

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meld je aan om ecommentaar te plaatsen

Je kunt commentaar achterlaten als je bent aangemeld



Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...