Jump to content

Verplaatst: Coret gaat commercieel


ErickJ

Recommended Posts

  • Member Group

Artikel staat op Blog Coret, zelf heb ik het gelezen via LinkedIn bij Online genealogen.

Coret gaat commercieel

Oplettende lezers zullen ‘m in de nieuwsbrieven of op mijn websites al hebben zien staan: de naam Coret Genealogie met hieraan gekoppeld een nummer van de Kamer van Koophandel. Door de inschrijving van dit bedrijf wil ik de dienstverlening die ik bied borgen en uitbreiden.

Ook al houd ik mij al 13 jaar bezig op het vlak van genealogie en internet, het feit dat het een uit de hand gelopen hobby is van een particulier doet bij sommigen de gedachten vormen dat de stekker er zo uit kan worden gehaald… Alhoewel ik mij natuurlijk niet kan meten met (semi)overheidsorganisaties hoop ik door de oprichting van een bedrijf de twijfels over continuïteit wat weg te nemen, mijn toewijding te tonen en te kunnen groeien.

Vooralsnog zal er in mijn tijdsbesteding niets wijzigen. De werkzaamheden die ik rondom de genealogische websites verricht vinden nog steeds plaats in de avonduurtjes, naast mijn reguliere werk (dus parttime ondernemen).

In de prijzen voor de op dit moment geboden diensten als Genealogie Online en het Stamboom Forum wijzigt ook niets, deze blijven gratis! Wel zullen er wat limieten worden ingesteld die betrekking hebben op de hoeveelheid opslag. Maar nog belangrijker: er zal extra functionaliteit geboden gaan worden, waaronder bijvoorbeeld de compleet nieuwe dienst Familie Archivaris. Deze premium functionaliteit zal beschikbaar komen als jaarabonnement. Met deze inkomsten hoop ik de diensten te kunnen laten groeien en wie weet kan het op lange termijn zorgen voor brood op de plank.

Ik ben nu druk bezig met de ontwikkeling van de premium functionaliteit. Ik hoop deze nog dit jaar te kunnen presenteren. In deze tijd kan ik ook wennen aan het feit dat ik nu als “commercieel†wordt gezien, vooralsnog is het business-as-usual…

Een artikel door Bob Coret

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...