Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Opzoekvraag Overlijdensdatum en -plaats van Helena Elisabeth Adriana de Heer


mboers

Recommended Posts

  • Member Group

Ik heb onderstaande vraag ook gesteld in de Gen-Benelux nieuwsgroep:

 

Wie zou er voor mij de overlijdensdatum en -plaats van Helena Elisabeth Adriana de Heer, geb. Dordrecht 24-02-1837, d.v. Willem en Johanna van Volkom, geh. Dordrecht 16-10-1861 met Cornelis Lodders kunnen leveren? Helena Elisabeth Adriana moet overleden zijn tussen 01-06-1905 (huwelijk van een kind, wanneer zij nog in leven is) en 29-01-1922 (overlijden van haar echtgenoot, wanneer zij al overleden blijkt te zijn).

Ik heb bij WieWasWie gezocht en bij zoekakten.nl alle beschikbare tafels overlijden Dordrecht doorgelopen en ook bij Archieven.nl gezocht of ik het overlijden daar kon vinden, maar niets gaf resultaat.

Mogelijk dat het BevolkingsRegister Dordrecht met de gezinskaart van haar man, Cornelis Lodders, de snelste aanwijzing geeft waar en wanneer zij is overleden. En anders de 10-jarentafels overlijden Dordrecht. Ik ga er voor alsnog van uit dat zij in Dordrecht is overleden, of dat daar minimaal een kopie overlijdensakte is ingeschreven. Maar zeker is dit niet.

 

Bij voorbaat dank voor de moeite

Link to comment
Share on other sites

  • Member Group

Bij zoekakten zijn indexen van alle overlijdens Dordrecht tussen 1905 -1922 in te zien en daar staat zij inderdaad niet bij. Echter er is geen index 1916. Je zou die door kunnen bladeren, want daar zal zij ongetwijfeld tussen staan.

 

met vriendelijke groeten, Bart 

Link to comment
Share on other sites

  • Member Group

@ Ozlady,

 

Jij bent snel. Ik was nog niet zover in het akteboek.

 

met vriendelijke groet, Bart

Link to comment
Share on other sites

  • Member Group

Dag Sylvia en Bart,

 

Ik kan nog heel wat leren van jullie volharding en snelheid in het Internetzoeken. Hartelijk dank voor deze snelle service.

 

Michaël Boers

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...