Jump to content
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Kort verslag van het Famillement Leiden 2014


sadminF

Recommended Posts

  • Beheerder

Kort verslag van onze ervaringen op het Famillement Leiden 2014 op de 8e oktober

 

 

Ook al was niet het hele SVF team erbij, wat erg jammer was, we hebben een pracht dag beleefd met veel bezoekers aan de stand van het StamboomVragenForum en we hebben ons samen met Mijn-Genea goed op de kaart kunnen zetten.

Mijn-Genea (beheerder Gabor Hummel was helaas verhinderd) werd vertegenwoordigd door Ruud de Graaf en werd bijgestaan door vliegende keep Ludmilla. Zij stond er als SVF team lid en gaf ook uitleg aan belangstellenden voor Mijn-Genea.

Het woord “Vragen” in de naam van ons forum trok mensen aan die met genealogische vragen kwamen, soms met mappen of uitdraai van hun familiegegevens. Voor ons geen probleem waar het mogelijk was te helpen, hebben we dat gedaan.

Tenslotte zijn we van “Het genealogische forum wat graag helpt!”

 

Het succes was mede te danken aan de goede voorbereiding, we hadden visitekaartjes, potloden met de naam van de site, een banner van meer dan twee meter en een mooie [stam]boom met oude familiefoto’s.

Aan sommige visitekaartjes hadden we snoepjes geniet en er stond ook een schaaltje van oude snoepjes, zoals Zeeuwse babbelaars en Haagse hopjes op de twee statafels. Bijna iedereen had kraampjes, maar wij hadden gekozen voor deze statafels, waardoor we geen barrière hadden tussen ons en de bezoekers.

In de namiddag werd de bezoekersstroom wat minder en zoals we al hadden aangekondigd hielden we onze “Happy Hour” van 5 tot 6 met een sapje en een nootje, voor bekenden en onbekenden, forumleden, vrienden en mede-standgenoten.

 

Door de drukte hebben we mogelijk forumleden niet kunnen spreken, maar we hebben het erg leuk gevonden dat we met een aantal wel kennis hebben kunnen maken.

 

We zien de dag dan ook als een groot succes en dat is mede door de grote steun en hulp van onze neef Ruud en Ofer, die wij dan ook enorm willen bedanken voor hun harde werk!

 

Volgens de organisatie zijn er zo’n 2300 bezoekers geweest, die de vele interessante lezingen en stands bezochten, toch al weer meer dan twee jaar geleden. Wij zullen er graag weer bij zijn in 2016!

 

Met een genealogische groet,

Keren en Ludmilla van het SVF team.

 

Voor een

Please login or register to see this link.

Ook op

Please login or register to see this link.

Please login or register to see this link.

vindt u wat foto’s.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...