Spring naar bijdragen
Peter

Ben weer terug

Recommended Posts

Peter

Goedemorgen beste forumleden, heb het laatste jaar niet veel meer gedaan aan genealogie, en ben zo doende hier ook het laatste jaar niet meer actief geweest op het forum, dit is gekomen omdat ik vorig jaar (2012) in September mijn vrouw heb verloren, haar overlijden kwam zo onverwachts voor mij, dat ik hierdoor een heel vervelende tijd door achter de rug heb.

Probeer nu weer langzaam in mijn ritme te komen, en mijn oude hobby's weer op te pakken, waaronder genealogie, hopelijk gaan jullie weer veel vragen van mij krijgen als ik ergens mee vast loop :) hiervoor alvast hartelijk bedankt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Harmke

Dag,

Mooi dat je probeert de draad weer wat op te pakken. Ik weet wat je doormaakt. Mijn man is vorig jaar december 2012 van de ene op de andere dag overleden,je leven word volledig overhoop gehaald.

Het gemis zal altijd blijven, maar je moet wel verder. Veel sterkte.

vr gr Harmke

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Paula

Peter, fijn dat je er weer bij bent, het zal best heel moeilijk zijn om die draad weer op te pakken en er zullen zeker momenten zijn dat het even niet lukt, ik wens je erg veel sterkte toe voor nu en de nabije toekomst. Paula Hartman.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Framegote

Beste Peter. Ik ben blij dat je terug bent op het forum, een groep warme meelevende mensen die ook nog dezelfde hobby hebben.  Een warm bad is er niets bij!

Sterkte

Frank

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om commentaar te plaatsen

Je moet lid zijn om commentaar achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan voor onze forum. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×