Jump to content

Er vandoorgaan met andermans gegevens enz enz. 25 augustus 2013


Guest limburger

Recommended Posts

Guest limburger

25 augustus 2013

Beste leden,

Hier stond een serie berichten gestart op 1 januari 2013 en laatste bericht op 3 januari 2013 door Limburger over het onderwerp 'Er vandoor gaan met andermans gegevens'. De titel geeft al aan waar het over zou moeten gaan: U vindt op internet genealogie gegevens, zonder bronvermelding, waarvan u overtuigd bent dat die integraal zijn overgenomen uit uw onlinebestand, zonder dat daarover contact is geweest.

We hebben als team ons afgevraagd, hoort een dergelijk onderwerp thuis op een genealogie forum (ja, binnen offtopic > Genea Cafe moet een gezonde discussie kunnen). Helaas werd een naam genoemd en daarmee werden onze huisregels overtreden, de naam werd door ons veranderd in 'meneer S'.

Er zijn door meerdere leden reacties geplaatst, als laatste gisteren door een nieuw lid, ruim acht maanden na het laatste bericht, gericht aan topicstarter die inmiddels geen lid meer is.

Hierdoor is het ons duidelijk geworden dat de teksten te eenzijdig waren geschreven waardoor 'meneer S' werd veroordeeld zonder zijn kant van het verhaal te kennen. Het is voor ons onmogelijk om alsnog te beoordelen wat destijds de juiste feiten waren, beiden zijn geen lid (meer) van ons forum.

Gezien het bovenstaande hebben we als Team SVF daarom besloten dit gehele topic te verwijderen en te vervangen door deze uitleg.

Er zit een slotje op, wat betekent dat u niet meer kunt reageren. Wilt u na het lezen van onze

Please login or register to see this link.

en

Please login or register to see this link.

er toch nog iets over kwijt, dan kan dat aan mij persoonlijk.

sadminF, beheerder StamboomVragenForum

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...