Jump to content

Vragen zonder Antwoord - documentaire Sonja Barend op tv


Ludmilla

Recommended Posts

  • Member Group

Op 7 april komt de VARA met een documentaire over de ‘Koningin van de Nederlandse talkshow’; Sonja Barend. Coen Verbaak kijkt in “Sonja Barend – Vragen zonder Antwoord†terug op het leven en loopbaan van deze fascinerende vrouw.

Eigenlijk is het voor het eerst dat Sonja een boekje opendoet over haar verleden en haar drijfveren. Ze vertelt bijvoorbeeld over haar vader die werd opgepakt door de Duitsers toen Sonja twee was en die, hoewel ze hem dus niet gekend heeft, wel een grote invloed had op de rest van haar leven. Sonja: “In feite heeft bijna alles wat ik op televisie gedaan heb, in het teken gestaan van wat hem is overkomenâ€.

Maar voor het eerst wordt ook echt duidelijk waar haar drijfveren vandaan kwamen. Haar joodse vader werd weggehaald door de Duitsers en niet lang daarna in Auschwitz vergast. Ze zegt daarover: ‘Vreemd hoe je hele leven volledig bepaald kan worden door

iemand die je nooit gekend hebt’. Jarenlang schrok ze ervoor terug om te achterhalen wat er precies met haar vader gebeurd is. In de documentaire gaat ze voor het eerst op zoek naar de waarheid.

De documentaire ‘Sonja Barend – Vragen zonder antwoord’ is op zaterdag 7 april om 22.30 uur te zien bij de VARA op Nederland 1.

zie ook

Please login or register to see this link.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...