Spring naar bijdragen
Vervelende mededeling: SVF forum site gaat stoppen. ×

Vragen zonder Antwoord - documentaire Sonja Barend op tv


Ludmilla

Recommended Posts

  • Forumleden Groep

Op 7 april komt de VARA met een documentaire over de ‘Koningin van de Nederlandse talkshow’; Sonja Barend. Coen Verbaak kijkt in “Sonja Barend – Vragen zonder Antwoord†terug op het leven en loopbaan van deze fascinerende vrouw.

Eigenlijk is het voor het eerst dat Sonja een boekje opendoet over haar verleden en haar drijfveren. Ze vertelt bijvoorbeeld over haar vader die werd opgepakt door de Duitsers toen Sonja twee was en die, hoewel ze hem dus niet gekend heeft, wel een grote invloed had op de rest van haar leven. Sonja: “In feite heeft bijna alles wat ik op televisie gedaan heb, in het teken gestaan van wat hem is overkomenâ€.

Maar voor het eerst wordt ook echt duidelijk waar haar drijfveren vandaan kwamen. Haar joodse vader werd weggehaald door de Duitsers en niet lang daarna in Auschwitz vergast. Ze zegt daarover: ‘Vreemd hoe je hele leven volledig bepaald kan worden door

iemand die je nooit gekend hebt’. Jarenlang schrok ze ervoor terug om te achterhalen wat er precies met haar vader gebeurd is. In de documentaire gaat ze voor het eerst op zoek naar de waarheid.

De documentaire ‘Sonja Barend – Vragen zonder antwoord’ is op zaterdag 7 april om 22.30 uur te zien bij de VARA op Nederland 1.

zie ook

Log alstublieft in om de link te kunnen zien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meld je aan om ecommentaar te plaatsen

Je kunt commentaar achterlaten als je bent aangemeld



Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...